Wij bieden reguliere en specialistische ambulante begeleiding aan gezinnen, kinderen en jongeren die hulp nodig hebben bij het oplossen van ingewikkelde probleemsituaties. Bij Steeds Voldoende Onderwijs & Jeugdhulp zijn we toegewijd aan het ondersteunen van kwetsbare jongeren en hen te helpen om inzicht te krijgen in hun problematiek, zodat zij weer zelfstandig verder kunnen.

Als ambulant hulpverlener jeugdzorg bieden wij professionele ondersteuning aan jongeren tot 21 jaar en hun ouders bij diverse problemen in het gezin, zoals spijbelen, onhandelbaar gedrag en het afsluiten voor contact met anderen.

Onze aanpak begint met een intakegesprek en onderzoek, waarna we samen met de jongere een stappenplan opstellen dat is afgestemd op hun specifieke hulpvraag en eventueel die van de ouders. Tijdens de begeleiding maken we gebruik van hulpverleningsmethoden die hierop zijn afgestemd en die gericht zijn op de jongere of op de jongere én de ouders. Ten slotte gaan we met dit plan aan de slag en evalueren we regelmatig onze voortgang totdat we de gestelde doelen bereiken en de begeleiding succesvol kunnen afronden.

Onze hulpverlening kan van korte of langere duur zijn, afhankelijk van de situatie. In veel gevallen voeren wij individuele gesprekken bij de cliënten thuis of op onze werkplek. Daarnaast verzorgen wij informatie- en adviesspreekuren.

Als ambulant hulpverlener hebben wij ook een coördinerende en organiserende rol in de hulpverlening. Dit betekent dat we indien nodig psychiatrisch of psychologisch onderzoek laten uitvoeren of andere hulpverlenende instanties inschakelen. Het onderhouden van contacten met andere jeugdzorginstellingen is dan ook een belangrijk aspect van ons werk. Regelmatig overleg met collega’s is hierbij vanzelfsprekend.

Bij Steeds Voldoende Onderwijs & Jeugdhulp geloven we dat elk individu de kans verdient om te groeien en zich te ontwikkelen. Onze professionele begeleiders hebben uitgebreide ervaring in het werken met kinderen en jongeren en zijn goed uitgerust om te helpen bij een breed scala aan uitdagingen.

Meer weten?

Indien u meer informatie wenst over begeleiding, verwijzen wij u graag naar onze contactpagina. Na het klikken op de link wordt u automatisch doorverwezen naar de contactpagina waar u meer informatie kunt vinden. Wij streven ernaar om zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen om u van dienst te kunnen zijn.

Indien u een offerte wenst aan te vragen, kunt u op deze link klikken. Deze link brengt u naar de pagina waar u een offerte kunt aanvragen. Op deze pagina wordt uitgelegd wat u moet doen om een offerte aan te vragen.

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, proberen wij dezelfde dag nog contact met u opnemen om de vervolgstappen met u door te nemen.