Over Ons

Steeds Voldoende is een dynamische organisatie gericht op het begeleiden van jongeren in hun persoonlijke ontwikkeling. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar jongeren te ondersteunen bij het ontwikkelen van de juiste competenties en vaardigheden, zodat ze een helder toekomstperspectief kunnen realiseren.

Word lid van ons team

Bij Steeds Voldoende zijn we op zoek naar gepassioneerde professionals die samen met ons willen werken aan het vormgeven van de toekomst van jongeren. Als u gelooft in het belang van persoonlijke ontwikkeling, empowerment van jongeren en het creëren van positieve verandering, bekijk dan onze vacatures hieronder en ontdek hoe u een verschil kunt maken.

Waarom Steeds Voldoende?

  • Betekenisvol werk: Draag bij aan de persoonlijke ontwikkeling van jongeren en maak een positief verschil in hun leven.
  • Professionele groei: Krijg de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en te groeien in een ondersteunende omgeving.
  • Samenwerking: Werk samen met een team van ervaren professionals met diverse perspectieven en expertise.

Doe mee met Steeds Voldoende en help ons bij het realiseren van een wereld waarin jongeren vol vertrouwen de uitdagingen van de toekomst aangaan. Wij zijn toegewijd aan uw groei en ontwikkeling, omdat we geloven dat ons team de sleutel is tot het succes van de jongeren die we begeleiden.

Onze vacatures

Stage: Assistent dienstverlening (MBO niveau 1)

Als erkend leerbedrijf bieden we stageleerplaatsen voor de opleiding “Assistent dienstverlening”. Bij ons krijg je de kans om praktijkervaring op te doen en waardevolle vaardigheden te verwerven in een ondersteunende en inspirerende omgeving.

Wat maakt Steeds Voldoende uniek? Onze medewerkers staan klaar om je te begeleiden en je te helpen groeien in je rol als assistent dienstverlener. Je krijgt de mogelijkheid om te werken in diverse dienstverleningsgebieden en een breed scala aan taken uit te voeren, waardoor je je competenties en zelfvertrouwen kunt vergroten.

Wij geloven dat de beste manier om te leren is door te doen, en dat is precies wat je bij ons zult ervaren. Je zult betrokken zijn, wat je een voorsprong zal geven in je toekomstige carrière.

Klaar om de eerste stap te zetten in de wereld van dienstverlening? Sluit je aan bij Steeds Voldoende en ontdek de mogelijkheden die voor je liggen. Samen bouwen we aan een solide basis voor jouw toekomst.

Stage: Onderwijsassistent (MBO niveau 4)

Bij Steeds Voldoende geloven we sterk in de kracht van het onderwijs en de invloed die Onderwijsassistenten. Als toegewijde instelling bieden we jou de mogelijkheid om deel uit te maken van ons team.

Als je enthousiast bent over een carrière als Onderwijsassistent en wilt deelnemen aan ons team, stuur dan je sollicitatie en cv naar ons op. Dit is de eerste stap op weg naar een opwindende loopbaan in het onderwijs. We kijken er reikhalzend naar uit om jouw talenten te verwelkomen en je te helpen groeien als Onderwijsassistent bij Steeds Voldoende.

Kom bij ons en word een drijvende kracht in de toekomst van het onderwijs. Bij Steeds Voldoende bouwen we samen aan een betere wereld door de volgende generatie te begeleiden en te onderwijzen.

Stage: Sociaal werker (MBO niveau 4)

Ben jij een gedreven student Sociaal werk, klaar om de brug te slaan tussen theorie en realiteit? Zoek niet verder! Bij ons krijg je de kans om je passie voor sociaal werk tot leven te brengen en een directe impact te hebben op het welzijn van anderen.

In onze stimulerende omgeving ga je als stagiair(e) sociaal werker samenwerken met ervaren professionals. Je wordt uitgedaagd om je theoretische kennis om te zetten in praktische vaardigheden, waarbij je de levens van individuen en gemeenschappen positief beïnvloedt.

Wat maakt onze stageplek uniek? Hier draait het niet alleen om het uitvoeren van taken, maar om de mogelijkheid om een verschil te maken in het leven van mensen. Je zult betrokken zijn bij het ondersteunen van cliënten bij het overwinnen van persoonlijke uitdagingen, het voeren van intakegesprekken en het opstellen van op maat gemaakte begeleidingsplannen.

Wij geloven in jouw potentieel en investeren in jouw groei. Als stagiair(e) sociaal werker krijg je niet alleen de kans om te leren van ervaren professionals, maar ook om je eigen stempel te drukken op preventieve programma’s en gemeenschapsbetrokkenheid.

Dus, ben jij klaar om je vaardigheden te ontwikkelen, betekenisvol werk te verrichten en deel uit te maken van een inspirerende omgeving? Solliciteer vandaag nog en ontdek de mogelijkheden die voor je liggen. Jouw reis naar een boeiende en betekenisvolle stage begint hier!