Bij Steeds Voldoende Onderwijs & Jeugdhulp bieden wij niet alleen begeleiding aan, maar ook dagbestedingen. Eén van onze dagbestedingen is Sport & Bewegen. Hierbij bieden wij diverse activiteiten aan, zoals boksen, kickboksen, kracht- en conditietrainingen en andere sportactiviteiten. Ons doel is om jongeren te stimuleren om in beweging te komen, hun grenzen te verleggen en te werken aan hun zelfvertrouwen en sociale vaardigheden.

Het is bewezen dat sport en bewegen een positieve invloed heeft op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren. Door middel van sport en beweging kunnen jongeren hun emoties uiten en stress verminderen. Daarnaast kan het bijdragen aan het verbeteren van hun zelfbeeld en zelfvertrouwen, het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het verminderen van angst en depressie.

Onze professionele begeleiders hebben ruime ervaring in het werken met jongeren en beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om de jongeren op een veilige en verantwoorde manier te begeleiden tijdens de sportactiviteiten. Wij bieden een positieve en stimulerende omgeving waarin de jongeren zich kunnen ontwikkelen op fysiek, mentaal en sociaal vlak.

Naast de positieve effecten op de gezondheid en ontwikkeling van jongeren, kan onze dagbesteding Sport & Bewegen ook bijdragen aan het voorkomen van gedragsproblemen en delinquentie. Sport en bewegen kan jongeren namelijk afleiden van negatieve invloeden en ervoor zorgen dat zij hun vrije tijd op een positieve manier besteden.

Een les sport- en bewegen

Meer weten?

Indien u meer informatie wenst over onze dagbesteding Sport & Bewegen, verwijzen wij u graag naar onze contactpagina. Na het klikken op de link wordt u automatisch doorverwezen naar de contactpagina waar u meer informatie kunt vinden. Wij streven ernaar om zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen om u van dienst te kunnen zijn.

Indien u een offerte wenst aan te vragen, kunt u op deze link klikken. Deze link brengt u naar de pagina waar u een offerte kunt aanvragen. Op deze pagina wordt uitgelegd wat u moet doen om een offerte aan te vragen.

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, proberen wij dezelfde dag nog contact met u opnemen om de vervolgstappen met u door te nemen.