Bent u als school op zoek naar coaching die gericht is op de persoonlijke groei en ontwikkeling van uw leerlingen? Dan is onze coaching iets voor u! Wij geloven dat persoonlijke groei en ontwikkeling de sleutel zijn tot het realiseren van de potentie van uw leerlingen.

Onze duurzame coaching is erop gericht om leerlingen te helpen hun persoonlijke en academische doelen te bereiken. Wij bieden coaching op maat, waarbij we ons richten op de unieke behoeften en doelen van uw leerlingen. Onze coaching methoden zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en bewezen effectief in het ondersteunen van persoonlijke groei en ontwikkeling.

Samen werken we aan het versterken van het zelfvertrouwen van uw leerlingen, het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het identificeren en overwinnen van obstakels die hen mogelijk belemmeren om hun doelen te bereiken. Wij geloven dat iedere leerling de kracht heeft om te groeien en te bloeien, en ons doel is om hen te helpen die kracht te vinden en te benutten.

Voorkomen is beter dan behandelen

Leerlingen die op school zorgen voor onrust en moeilijkheden hebben vaak behoefte aan preventieve zorg. Echter, voor scholen is dit niet altijd haalbaar vanwege extra werkdruk. Hierdoor komen leerlingen en docenten vaak in een negatieve spiraal terecht, met als gevolg dat de resultaten van de leerling achteruitgaan. Bij SteedsVoldoende.nl begrijpen wij dit probleem en bieden wij diverse ondersteuningsactiviteiten aan om leerlingen te helpen hun doelen op een verantwoorde en realistische manier te verwezenlijken.

Ons doel is om leerlingen te begeleiden naar een betere toekomst door ze te leren hoe ze het zelf kunnen doen in plaats van het voor hen te doen. Tijdens het traject werken we aan het gedrag, de motivatie en het stimuleren van het zelfvertrouwen van de leerling, waarbij aandacht en een luisterend oor onmisbaar zijn. Onze coaches dragen zorg voor de leerling en werken samen met de leerling, ouders en school naar een gepaste oplossing. Hierdoor boeken we succes en wordt de kans op herhaling geminimaliseerd.

We richten ons op leerlingen met meervoudige problematiek, zoals gedragsproblemen, achterstanden of obstakels in de thuissituatie. Ons traject is volledig op maat gemaakt en sluit aan op de behoeften van de leerling, school en ouders/verzorgers. Bij Steeds Voldoende Onderwijs & Jeugdhulp leren we onze leerlingen ook om een positieve rol te nemen in de maatschappij waarin ze deel van uitmaken. We zorgen voor bewustwording, helpen ze na te denken over wat ze willen, wat ze kunnen en waar ze passen, en stimuleren ze om te gaan doen waar ze gelukkiger van worden. We volgen de drijfveren en ambities van onze leerlingen, zodat elk talent benut wordt.

Meer weten?

Indien u meer informatie wenst over duurzaam coachen, verwijzen wij u graag naar onze contactpagina. Na het klikken op de link wordt u automatisch doorverwezen naar de contactpagina waar u meer informatie kunt vinden. Wij streven ernaar om zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen om u van dienst te kunnen zijn.

Indien u een offerte wenst aan te vragen, kunt u op deze link klikken. Deze link brengt u naar de pagina waar u een offerte kunt aanvragen. Op deze pagina wordt uitgelegd wat u moet doen om een offerte aan te vragen.

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, proberen wij dezelfde dag nog contact met u opnemen om de vervolgstappen met u door te nemen.