De website is geüpdatet

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de website van Steeds Voldoende Onderwijs & Jeugdhulp is herontworpen en nu online is! De nieuwe website biedt een frisse uitstraling en is ontworpen om de informatie over onze diensten en ons bedrijf nog toegankelijker te maken.

Op onze nieuwe website vindt u alle informatie over onze diensten, waaronder de reboundvoorziening, duurzaam coachen en dagbestedingen. Daarnaast hebben we nu een nieuwsbrief-sectie onder het kopje ‘Nieuws’ waar u op de hoogte kunt blijven van de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf en onze diensten. Ook is het nu mogelijk om een aanmelding voor onze diensten te doen via de website.

We hebben ook ons thema verbeterd en hebben leuke weetjes toegevoegd die onze passie en toewijding voor ons werk weerspiegelen. Onze kernwaarden en krachten zijn nu gemakkelijk terug te lezen op de website, samen met ons verhaal over het ontstaan van Steeds Voldoende en onze missie & visie.

Neem gerust een kijkje op onze nieuwe website: www.steedsvoldoende.nl. Dat kan gewoon op uw mobiel, want de website is mobiel vriendelijk. We zijn erg blij met de vernieuwde uitstraling en hopen dat de website een nuttige en aantrekkelijke bron van informatie voor u zal zijn.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie wilt over onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

#nieuwewebsite #fris