Een nieuwe stralende afgestudeerde! 🎓

Wij zijn verheugd om een bijzonder moment te delen. Onze geweldige stagiaire heeft met vlag en wimpel haar stage bij Steeds Voldoende Onderwijs & Jeugdhulp afgerond en met succes haar BOL-opleiding ‘Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen’ voltooid!

Het afgelopen jaar heeft zij zich met toewijding en passie ingezet voor onze organisatie, waarbij zij zich heeft laten zien als een ware aanwinst voor ons team. Haar inzet, leergierigheid en positieve energie hebben een blijvende indruk achtergelaten en we zijn enorm trots op haar prestaties.

We willen haar feliciteren met haar welverdiende succes en haar veel geluk wensen in haar verdere carrière. Gefeliciteerd Nurseli! 🎉✨ We zijn er zeker van dat je een lichtend voorbeeld zult zijn voor anderen in jouw vakgebied.

Ben jij klaar om de volgende ster 🌟 te worden? Bij Steeds Voldoende Onderwijs & Jeugdhulp geven we om talent en groei. Transformeer levens en doe mee, als je durft. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 📞 ✉️

#Stage #Stagiaire #Onderwijs #Jeugdhulp #Carrièregroei #Capabel