Leerlingen in een enthousiast debat over het gebruik van Social Media op school!” πŸŽ™οΈπŸ’¬πŸ”₯

Deze week was een inspirerende week voor onze leerlingen! 🌟 Ze bereidden zich voor op een levendig debat met de stelling: “Leerlingen zouden toegang moeten hebben tot social media tijdens schooluren om hun digitale communicatievaardigheden te ontwikkelen.” Het debat bracht een waaier aan meningen en standpunten naar voren en het was zowel leerzaam als motiverend om te zien hoe onze leerlingen zich uitten.

Dit debat bood een waardevolle kans voor onze leerlingen om te leren hoe ze respectvol kunnen omgaan met diverse meningen en hoe ze hun eigen standpunten effectief kunnen verdedigen. Sommigen vonden het uitdagend om medeleerlingen te overtuigen, maar dat benadrukte alleen maar het belang van open discussie.

Wat ons echt trots maakte, was de creatieve energie die onze leerlingen inbrachten door schitterende posters te maken om hun standpunten te ondersteunen tijdens het debat. Ze hebben letterlijk schittering toegevoegd aan het gesprek! ✨ Dit levendige debat heeft niet alleen hun debatvaardigheden verfijnd, maar heeft ook hun begrip voor diverse perspectieven verdiept.

Bij Steeds Voldoende geloven we in de kracht van gesprekken. Ze brengen nieuwe inzichten en kansen. Doe mee met ons collectieve leerproces! #Onderwijs #SamenLeren #GroeienDoorDialoog πŸ˜„πŸŒπŸ—£οΈ

Kijk hieronder naar een groepje leerlingen in actie tijdens hun gepassioneerde debat!πŸ˜ŠπŸ—£οΈπŸ“š