Bij onze consultancy- en adviesdiensten staat het optimaliseren van het onderwijsproces centraal. Onze ervaren en deskundige consultants en adviseurs helpen scholen bij het verbeteren van hun onderwijskwaliteit en het behalen van hun doelen.

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor diverse vraagstukken binnen het onderwijs. Of het nu gaat om het implementeren van nieuwe onderwijsmethoden, het verbeteren van de communicatie tussen docenten en leerlingen, het creëren van een gezonde en veilige leeromgeving of het ontwikkelen van een passend curriculum, wij staan voor u klaar.

Onze aanpak is gebaseerd op een diepgaande analyse van uw schoolorganisatie en de behoeften van uw leerlingen, docenten en ouders. Hierbij houden wij rekening met de laatste ontwikkelingen in het onderwijs en de geldende wet- en regelgeving.

Onze consultancy- en adviesdiensten omvatten onder andere:

  • Het opstellen en implementeren van onderwijsbeleid
  • Het begeleiden van verandertrajecten
  • Het uitvoeren van onderwijskundig onderzoek
  • Het ontwikkelen van een passend curriculum
  • Het inrichten van de schoolorganisatie en het verbeteren van processen
  • Het begeleiden van docenten bij hun professionalisering en het trainen van het docententeam
  • Het adviseren en ondersteunen bij het verbeteren van de communicatie tussen school en ouders

Onze consultancy- en adviesdiensten zijn gebaseerd op een pragmatische en resultaatgerichte aanpak, waarbij het behalen van meetbare resultaten en het creëren van meerwaarde voor de school centraal staat. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken hoe wij u kunnen helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van uw onderwijs.

Meer weten?

Indien u meer informatie wenst over consultancy en advies, verwijzen wij u graag naar onze contactpagina. Na het klikken op de link wordt u automatisch doorverwezen naar de contactpagina waar u meer informatie kunt vinden. Wij streven ernaar om zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen om u van dienst te kunnen zijn.

Indien u een offerte wenst aan te vragen, kunt u op deze link klikken. Deze link brengt u naar de pagina waar u een offerte kunt aanvragen. Op deze pagina wordt uitgelegd wat u moet doen om een offerte aan te vragen.

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, proberen wij dezelfde dag nog contact met u opnemen om de vervolgstappen met u door te nemen.