Reflectie op een bijzonder jaar

Elk jaar verandert er wel eens wat hè…

Zo stonden wij het ene jaar digitaal in contact met iedereen en moeten we allemaal op afstand van elkaar zijn, en zo staan we het andere jaar letterlijk in de kou en hebben we elkaar nodig om warm te blijven.

Het was een gek jaar. Spannend omdat we ein-de-lijk weer wat meer mochten na een virus die de hele wereld op z’n kop zette, maar ook angstig door de nieuwe ontwikkelingen in de wereld. Deze ontwikkelingen hebben effect gehad op ons allemaal. Zowel zakelijk, als privé. De energieprijzen zijn nog nooit zo hoog geweest. Of je nou in een huis uit 1900 woont, in een strak geïsoleerde nieuwbouwwoning of tieners hebt die uren onder de douche staan; we voelen het allemaal in onze portemonnee. Wel kunnen we proberen jullie hierbij te ondersteunen. Wij willen jullie wat extra warmte geven. Niet door de thermostaat hoger te zetten maar: door iedereen te bedanken voor het vertrouwen en de aangename samenwerkingen.

Het jaar 2023 staat weer voor de deur en het jaar 2022 kunnen we alweer bijna uitzwaaien. Wat gaat de tijd toch snel! Op de drempel van het nieuwe jaar hebben we een eindjaarslunch georganiseerd. Samen eten zorgt voor verbinding. Dat is juist wat nodig is, een verbinding op de juiste manier. Wij gaan volgend jaar graag verder met alle mooie dingen waar we mee bezig zijn. Maar voor nu willen wij namens ons allen jullie een fijne vakantie wensen!!